Termeni si conditii

Tractari Auto Barlad Tecuci Vaslui Non-Stop

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii SC Girotrac SRL .

Site-ul https://tractariautobarlad.ro este administrat de SC Girotrac SRL . si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://tractariautobarlad.ro

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de SC Girotrac SRL ..

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea SC Girotrac SRL  şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al SC Girotrac SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor SC Girotrac SRL  sau aduc un prejudiciu imaginii SC Girotrac SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.

3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe SC Girotrac SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, SC Girotrac SRL  poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.

5. SC Girotrac SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.

6. SC Girotrac SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

7. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

8. SC Girotrac SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa SC Girotrac SRL.

9. Preţurile afişate pe https://tractariautobarlad.ro sunt afişate în LEI şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, SC Girotrac SRL  işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea făra notificări în prealabil.

10. SC Girotrac SRL  nu poate garanta că mesajele trimise catre SC Girotrac SRL . vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.

11. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor SC Girotrac SRL  este strict interzisă.


Suna Acum